cube colorwheel

Blandet Standard Cube

By EmilBorninck

Score: 0

Timeline

Draft this Cube Open pack Create Sealed Copy

Description

Magic i klassisk draft forstand. Det betyder at formatet er bygget op om en fordeling af aggro, midrange og kontrol frem for synergier og combo. Da jeg er ny i magicverdenen er cuben bygget op om min samling af standard kort. Hovedsageligt er fokus på creatures og removal, med 15-17 removal spells i alle farver pånær grøn, der kun har 5. Men der er også mulighed for at bygge et deck mod non-creature wincons rundt om en masse counterspells og removal. Der er næsten ingen tribal og kun få tokens.

Aggro, der er ikke mange aggro deck i denne cube, men de er stærke og kommer højest sandsynligt ikke til at slås om kort med de fleste midrange deck. Aggro ligger mest i rød, hvid og blå. Midrange, er klart den mest prominente arketype med mange stærke 3drops og trods den store mængde removal, så er der masser af store dyr at spille. Kontrol, vil for det meste blive spillet sammen med blå. Men der er boardwipes i både hvid, rød og sort. Der er overflod af dyre creatures, og nogle stykker af dem er svære at fjerne.

Mana fixing er hyppig og effektiv med et af hvert checkland og to af hver tapland. Men derfor er fixing ofte langsommere i tempo.

Please login to comment

Pack size 15
Cards 399
Date added 1 year
Last updated 9 months